Hardwood Timber Pathway

Front Garden Renovation

Situated minutes from the beach, this entrance garden has been designed not only to look stunning, but to cope with the frontline coastal conditions.

Being a narrow block, the front entrance is located to the side of the residence so the design leads visitors to the front door. Rendered raised garden beds with large custom granite pavers enhance the colour and textures of the plants while complimenting the architecture of the house. Bamboo was used to provide privacy with a feature screen at the entrance to provide a splash of colour. Subtle lighting creates an intimate area that is sophisticated and yet maintains a relaxed and inviting atmosphere.

Plants selected were suitable to coastal conditions but also with low maintenance and drought tolerant features incorporated where possible.

Decking Pathway Rebate Stairs Feature Garden Frontyard Design Feature Screen Bamboo Stone Cladding Before